Närmare slutet än början...

Närmare slutet än början...

Vad bloggar jag om?

Allt mellan himmel och jord, jag har åsikter om allt mellan himmel och jord så varför inte?

"Om vad av hjärtat är fullt vill munnen gärna tala"

Hälsofreak

Maten för dagenSkapad av Peter Olsson fre, februari 07, 2014 17:30:05
Man skulle kunna tro att man konverterat till hälsofreak... Fisk och/eller skaldjur TVÅ gånger på en vecka! Nejdå, så illa är det inte men idag blir det bröd, färska räkor och lite vitt vin. Var tvungen att fara till sta'n för att fylla på drogförrådet, tur förresten att vi ännu så länge har ett fungerande högkostnadsskydd för droger, tre månaders behov kostar drygt 2200:-. Långt gånget på min period nu så gratis uthämtning... Tack för den skatteåterbäringen!

Nåja, det var räkorna, en affär i sta'n hade kampanj denna vecka på färska räkor för 99:-/kg, det får anses vara väldigt billigt, nå'n tia mer än djupfrysta dito och de kan ju vara sedan förra istiden så, färska räkor fick det bli.

Köpte en rejäl portion, hade tänkt bjussa grannen men fick samtal om honom då jag var i sta'n, nersövd och nerkyld på Ackis efter en mega hjärtsmäll på pensionärernas dansgolv... Inte riktigt vad jag tänkte mig! Man känner sig lite tagen så det kommer nog inte att kännas lika trevligt och lyxigt med de färska räkorna nu. Bekanta har man en hel del men riktigt bra vänner, de växer inte på trä'n så de vill man ju ha kvar i livet... Håller tummarna och ber till högre makter för varje räka jag äter att allt går bra så att han snart är på benen igen!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av wilhelm lör, februari 08, 2014 13:31:11

Du kan vara säker på att j tagit i på aftonen och fortsatt under dagen
pok