Närmare slutet än början...

Närmare slutet än början...

Vad bloggar jag om?

Allt mellan himmel och jord, jag har åsikter om allt mellan himmel och jord så varför inte?

"Om vad av hjärtat är fullt vill munnen gärna tala"

First class

Dagarna gårSkapad av Peter Olsson tis, december 10, 2013 22:47:05
Nyss hemkommen från en fabulöst julbord, riktigt, riktig bra och mycket gott! Flera sorters lax, många mycket goda och heminlagda sillar. Kalla köttet var också i en klass för sig, bland andra delikatesser så fanns det rökt renhjärta. Små, sockerbitsstora bitar ankleverterrin, syndigt goda och förstås sikrom. Vällagat småvarmt och ett supergott, tunnt surdegsknäcke. Allt i en fantastisk miljö, det skulle ha varit ljust så man sett de förmodade vackra omgivningarna också.

Känner mig väldigt glad och tacksam över att just jag fick komma på ett sån't fint julbord, hade aldrig ens kommit på tanken att prova det på egen hand, varje kuvert kostade väl som hela min julbudget så det kändes väldigt, väldigt lyxigt!

Kan inte annat än tipsa alla som vill ha ett riktigt klassigt julbord, åk till Krusenbergs herrgård mellan Uppsala och Knivsta!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av wilhelm ons, december 11, 2013 10:09:46

Rökt renhjärta har j bara ätit en gång men minns det som något fantastiskt, i år blir det inget julbord hemma hos oss alls, L och j går på Café Opera och äter bl.a hummer, j kan säga att L skulle älskat ankleverterrinen och vi båda skulle älskat rommen.
Nästa gång hos oss får j se till att det finns rökt renhjärta och ankleverterrin, välkommen då.
Och som j skrev tidigare du har säkert gjort dig förtjänt av inbjudan och julbordet
pok/M