Närmare slutet än början...

Närmare slutet än början...

Vad bloggar jag om?

Allt mellan himmel och jord, jag har åsikter om allt mellan himmel och jord så varför inte?

"Om vad av hjärtat är fullt vill munnen gärna tala"

Demokrati for dummies

Dagarna gårSkapad av Peter Olsson ons, december 04, 2013 18:56:25
Egentligen borde jag vara tacksam över vad Rosanna Dinamarca gjorde för mig idag, jag gnäller ju som oftast över att vi inte har någon verklig rätt till vår egen åsikt i Sverige men Dinamarca gjorde det glasklart att vår demokrati fungerar.

Hon försvarade att negerrapparen Timbuktu skulle få motta nå't pris i riksdagshuset, det var helt OK enligt henne och att han rappat om att dänga Jimmie Åkesson gul och blå samt att använda honom som flagga var inget att hetsa upp sig över, det hela var fiktivt och man var tvungen att köpa detta då det var rätten till artisters konstnärliga uttryck och frihet... Eat my shit, Dinamarca!

Den enda jag hörde som hade den goda smaken att avstå cermonin med våldsnegern var riksdagens talman men som sagt, Dinamarca tyckte inte att det var nå't att hetsa upp sig över.

Jag har i min hjärna idag också pillat lite på en rapplåt, trots att jag inte är neger så utgår jag från att även jag har rätten till min konstnärliga frihet. Har inte verserna klara för mig ännu men titeln är glasklar... "Alla negrer gangbangar bolsjevikhyndan Dinamarca", den ligger fint i munnen. Självklart är det hela fiktivt och som sagt, jag har ju rätten till konstnärlig frihet!

Tack Rosanna Dinamarca!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av wilhelm tor, december 05, 2013 09:20:56

Nu skall inte du, som är så vettig, vara dum och svara med samma som du föraktar, stå över det.

pok/M