Närmare slutet än början...

Närmare slutet än början...

Vad bloggar jag om?

Allt mellan himmel och jord, jag har åsikter om allt mellan himmel och jord så varför inte?

"Om vad av hjärtat är fullt vill munnen gärna tala"

Eldvak

Dagarna gårSkapad av Peter Olsson fre, januari 17, 2014 03:03:59
Inget grisvak denna natt, däremot eldvak, det är ruggigt kallt denna natt! Just nu är det -17.4, för en stund sedan var det nere på fullständigt onödiga -18.6! Tur att det finns mycket ved i vedförrådet... Kan inte sluta tänka på alla stackars uteliggare, inte kul att bo under nå'n Stockholmsbro en natt som denna, om det ens går utan att frysa ihjäl!?

Såg att flera politiker från många håll nu visar upp sig vid EU-migranternas torftiga kåkstäder och kräver insatser... Jävligt irriterande! Stanna hemma för vi har fullt upp med hemlösa, barnfödda svenska medborgare som inte heller har någonstans att bo och värre, betydligt värre har det blivit sedan Alliansen kom till makten... Skämmes dom tamejfan!

OK, många av de hemlösa är helt hopplösa individer som rent av inte vill anpassa sig eller i övrigt är omöjliga att ha boende bland vanligt folk men det får man lösa för -18 är lika kallt för dom som för någon annan och det är skamligt och inte på en fläck värdigt ett land som Sverige att någon ska behöva frysa ihjäl för att de inte har tak över huvudet på vintern.

Tror att det var Stadsmissionen i Uppsala som initierade ett prova-på för stadens politiker en vinter... Föga förvånande var det bara två representanter som nappade på det och provade på att sova i en trappuppgång men med finaste dunjackan och en rejäl termos varm dryck så något riktigt test blev det ju inte.

Näe, dags för en ny pinne i spisen, det gäller att hålla värmen uppe!

  • Kommentarer(1)//www.qvarnhill.se/#post784