Närmare slutet än början...

Närmare slutet än början...

Vad bloggar jag om?

Allt mellan himmel och jord, jag har åsikter om allt mellan himmel och jord så varför inte?

"Om vad av hjärtat är fullt vill munnen gärna tala"

Världens bästa husse

Dagarna gårSkapad av Peter Olsson tor, januari 02, 2014 03:49:29
OK, det ska villigt erkännas, det skulle vara bra om man kunde sova en hel natt nå'n gång men... Näe, det funkar inte så! Förutom den sedvanliga värken i fötterna så hade man lite bonusvärk i ryggslutet som lök på laxen, den värken skyller jag på gårdagens styckning.

Nåja, uppe redan klockan 2 så det var bara att fortsätta med köttsoppekoket sedan fanns det ju en back med putskött som skulle malas till hundarna så man behöver ju inte vara sysslolös bara för att man är uppe och klarvaken mitt i natten.

Nu står kaffehurran och trängs på spisen med en kastrull ärtsoppa från frysen, det blir ärtsoppa till frukost idag om nå'n halvtimma skulle jag tro, då kan man samtidigt böka i sig morgondrogerna och då brukar John Blund komma en stund och man kan få sova några timmar till innan hundarna pockar på uppmärksamhet.

Sannolikt så är dom lite trötta idag mina älsklingar, de fick var sitt rejält köttben från älgen igår och det har lagts en hel del energi på att gnaga dessa rena... Lyckliga hundar! Till frukost senare idag får de en del av det nymalda hundköttet och troligen kommer de samfällt att uttrycka sin glädje över att de begåvats med världens bästa husse.

  • Kommentarer(1)//www.qvarnhill.se/#post766